Meest gestelde vragen op Horecavoordelig.nl vind je hier! - FAQ
form
  • info@horecavoordelig.nl

Wat is Cashback ?

Wij hebben altijd exclusieve aanbiedingen die goedkoper zijn dan bij de provider zelf en bij andere vergelijkingssites. Dit komt omdat wij de grootste vergelijkingssite voor internet, bellen en tv zijn en dus ook de grootste kwantumkortingen krijgen bij de providers. Deze korting rekenen wij volledig door aan onze klanten. Op alle abonnementen ontvangt u altijd een eenmalige korting van € 10,00.

Back to Index

Hoe stop / verwijder ik mijn account ?

Stuur een mail met uw bedrijfsgegeven naar info@horecavoordelig.nl dat u uw account wilt stoppen / verwijderen, en onze mensen zullen er dan voor zorgen dat uw producten niet meer zichtbaar zullen zijn. Mocht u in de toekomst van gedachten veranderen, stuur dan een mail en dan zullen wij de producten weer zichtbaar maken.

Back to Index

Hoe gaan jullie om met mijn persoonlijke gegevens en privacy?

De persoonlijke gegevens uit het bestelformulier gebruiken wij niet voor reclame en verkopen wij niet door aan derden. Verder houden wij ons natuurlijk aan de wettelijke privacy bepalingen. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Back to Index

Hoe kunnen jullie goedkoper zijn dan de provider zelf?

Wij hebben altijd exclusieve aanbiedingen die goedkoper zijn dan bij de provider zelf en bij andere vergelijkingssites. Dit komt omdat wij de grootste horeca vergelijkingssite zijn en dus ook de grootste kwantumkortingen krijgen bij de providers. Deze korting rekenen wij volledig door aan onze klanten. Op alle overige abonnementen ontvangt u ook altijd een eenmalige korting van minimaal € 10,00.

Back to Index

Betaal ik voor jullie service?

Nee, onze diensten zijn gratis. Wij bieden een 100% laagste prijs garantie en uw bestelling bij ons is zelfs altijd goedkoper dan via de provider zelf.

Back to Index

Is ergens anders bestellen goedkoper?

Nee, rechtstreeks bestellen bij de provider of bij een andere vergelijkingssite is nooit goedkoper. Hier bestellen is altijd minimaal € 10,00 goedkoper dan via de provider zelf. Verder bieden wij een 100% laagste prijs garantie.

Back to Index