Jou producten onder ogen brengen bij 50.000 bezoekers per maand?
form
 • info@horecavoordelig.nl

Mijn webshop in de Horecavoordelig.nl Winkelvergelijker

Met 50.000 + bezoekers per maand is Horecavoordelig.nl de grootste vergelijking website in zijn branche en dus de perfecte manier om jou doelgroep te bereiken. Op Horecavoordelig.nl vermelden wij jullie prijzen en beoordelen we jullie website. Consumenten worden via Horecavoordelig.nl naar jullie webshop doorgestuurd. Deze consumenten staan op het punt een aankoopbeslissing te nemen en hebben dus een hoge (online) koopintentie.

Voorwaarden
Om je winkel aan te kunnen sluiten bij Horecavoordelig.nl zijn drie zaken essentieel:

 • Je webshop voldoet aan de basisvoorwaarden die Horecavoordelig.nl stelt. Je onderneming moet minimaal een jaar staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, onder dezelfde eigenaar en de webshop moet minimaal zes maanden live staan.
 • Je gaat akkoord met onze algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden winkelvergelijker.
 • De webshop voldoet aan alle wettelijke eisen en je bent in staat een correcte pricefeed aan te leveren, inclusief ean-codes. Onderstaand meer informatie over de pricefeed.

Pricefeed
De pricefeed is zeer belangrijk voor Horecavoordelig.nl, omdat hier de meest actuele prijsdata en bezorginformatie in staat, maar ook omdat hiermee het productaanbod (productcatalogus) wordt uitgebreid. De eisen aan onze pricefeed zijn te vinden via onderstaande links.
handleiding_pricefeed-pdf-horecavoordelig-nl

Aansluitkosten
Als u in het bezit bent van een XML price feed, dan zijn er geen aansluitkosten. Heeft u geen XML price feed ? Geen probleem, onze ingenieurs kunnen voor u een XML price feed op maat maken. De kosten hiervan zijn eenmalig €125,-. Klik hier voor meer informatie over XML price feed.

Banneren op Horecavoordelig.nl
Op Horecavoordelig.nl zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van adverteren, naast het aansluiten bij de Winkelvergelijker. Banners kunnen op verschillende niveaus worden ingezet. Informeer naar de mogelijkheden en kosten via info@horecavoordelig.nl.

Horecavoordelig.nl is responsive
Dezelfde pagina wordt met een andere lay-out getoond op de verschillende devices waarmee de consument Horecavoordelig.nl bekijkt. Op deze verschillende devices is apart te banneren. Voor de mogelijkheden en tarieven stuur een mail naar info@horecavoordelig.nl.

Aanmelden bij Horecavoordelig.nl

 1. Klik op Bedrijf aanmelden op de startpagina.
  2. Vul de gegevens in van jou bedrijf.
  3. Voeg de XML product feed toe.
  4. De gegevens worden door ons gecontroleerd, bij goedkeuring worden je producten toegevoegd en daar krijg je een bevestiging van.

Voordelen aansluiting:

 • Geen contracten
 • Geen aansluitkosten
 • Account ieder moment opzegbaar
 • Makkelijk concept
 • Extra service voor jou klanten
 • Meer klanten, meer omzet, meer traffic naar jou website
 • Klanten die een vergelijking maken hebben een hoge koopintentie

Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de mogelijkheden over een aansluiting in onze Winkelvergelijker, mail dan naar info@horecavoordelig.nl.